Workshop: Critical Thinking. Cum să îți folosești valorile în viața profesională și personală

By februarie 6, 2017Noutăți

Eveniment HI-CEAE 2017

februarie 15

Cand vrei ca valorile personale sa defineasca ceea ce faci in familie, la munca, intre prieteni, ai nevoie sa-ti aloci din cand in cand timp de reflectie si reglare. Cum sunt ele prezente in relatiile mele de la locul de munca? Atunci cand sunt intr-o sedinta, de exemplu? Sau cum le asez in structura unei conversatii de feedback? Aceleasi intrebari le avem si in viata personala: este “sustinerea” o valoarea cheie pentru mine – cum o practic in relatie cu partenerul meu de viata, cu sotul meu / sotia mea, de exemplu? Care sunt deprinderile de care am nevoie pentru a o practica?

Andreea Esanu este colaborator pe programe educaționale al Centrului de Evaluare si Analize Educaționale si doctor în filosofie al Universității din București din anul 2010. A urmat două programe de cercetare postdoctorala, intai la Universitatea din București, apoi la New Europe College în București. Impreuna cu Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest, a dezvoltat un workshop care sa le ofere celor care participa ocazia de a folosi principiile de Critical Thinking pentru a-si aseza si mai bine valorile personale in ceea ce fac la munca si in viata personala.

Agenda eveniment

09:00 – 13:00 Reality Check: Valorile mele. Sesiune bazata pe programul “Leadership prin valori si scop”. Facilitator: Viorel Panaite.
Pre-work: Articol de citit si un eseu de redactat. Explorarea convingerilor de leadership si a valorilor personale (lucru individual, peer-coaching si lucru in grup). Explorarea si reglarea standardelor in viata profesionala si cea personala
13:00 – 14:30 Pranz
14:30 – 17:30 Reality Check. Facilitator: Andreea Esanu. “Am un set de valori. Ce fac cu el?” Implicarea constienta a valorilor in actiune si in procesul de decizie. In ce masura imi folosesc valorile cand trebuie sa iau o decizie – exercitiu de gandire critica prin cercul socratic. Deprinderi cheie care faciliteaza dezvoltarea gandirii critice in explorarea valorilor. Self-coaching card pentru intarirea gandirii critice. Miscari de gandire pentru mai multa claritate asupra valorilor personale”

Numarul de Locuri este limitat: 18

Locatie: Crowne Plaza Bucharest Hotel

Tarif promotional: 45 Eur/participant + TVA (masa de pranz nu este inclusa in acest tarif)
Inscrieri la adresa de mail: sanda.moraru@humaninvest.ro