Pentru companii

Educaţia este unul din domeniile cheie despre care spunem adesea că are nevoie urgentă de schimbări majore. Dar dacă ai vrea să faci o schimbare, una semnificativă și cu impact pe termen mediu și lung, de unde ar trebui să începi?CEAE consideră că unul dintre primii pași este de a moderniza metodele de predare – învățare la clasă. După 5 ani în care a ajutat profesorii de fizică să folosească metode inductive de predare a reușit să schimbe oficial programa școlară la fizică, plecând de la conceptele de bază ale metodei investigației. Urmează chimia, biologia și nici atunci nu ne vom fi terminat misiunea.

Elevii își vor dezvolta astfel gândirea critică, creativitatea, abilitățile de lucru în echipă, capacitatea de a observa, analiza și formula concluzii etc. Toate acestea le vor fi ulterior de mare ajutor pentru a se integra cu succes pe piața forței de muncă.

De ce să te implici în proiectele CEAE?

  • Vei face o investiție strategică – este mai eficient să formezi abilitățile pe care le cauți la viitorii tăi angajați, astfel încât să obții performanță odată ce aceștia fac parte din compania ta.
  • Vei avea impact la nivel național – asocierea cu misiunea si proiectele CEAE îți oferă impact la nivel național. Proiectele noastre stau la baza campaniilor de advocacy si politicilor publice pe care le inițiem în vederea modernizării sistemului formal de educație.
  • Oferi sustenabilitate educației pentru viitor – nu am inventat noi roata, noi doar o ajutăm să se pună în funcțiune și în România, astfel încât elevii să poată să beneficieze de metode moderne de predare – învățare la clasă, metode care și-au arătat deja eficacitatea în țări avansate atât d.p.d.v. economic, cât și educațional.

Ce proiecte poți susține?