“Dacă până acum orice curs se rezuma doar la perioada de desfășurare a lui, nimeni nu ne cerea feedback, cursul acesta are continuitate. Ni s-au dat mereu resurse metodologice, exemple despre cum putem preda mai bine, nu am fost lăsați niciodată de izbeliște. ”

Rodica Răcășanuprofesoară de chimie

“Oamenii sunt obișnuiți să vorbească public despre cât de bine merg lucrurile, sunt reticenți în a aduce în discuție problemele pe care le au. Încă când au văzut că și ceilalți profesori întâmpină probleme similare și că, dacă vorbesc, găsesc întotdeauna de la ceilalți o rezolvare, lucrurile s-au schimbat.”

Mihai Fârtatprofesor de fizică

“Când a intervenit această situație de criză, noi, cei care am avut parte de mecanismul de sprijin, am avut șansa să beneficiem de o comunitate.”

Laurențiu Badeaprofesor de fizică

“Toată informația care a fost furnizată a fost în ajutorul nostru. Am avut și întâlniri online, dar ne-am întâlnit și fizic de-a lungul anilor. Ne-a ajutat foarte mult, pentru că am primit resurse educaționale, iar fiecare a povestit ce anume a funcționat la clasa sa, cum i-a putut face pe copii să înțeleagă”

Nicoleta Cîrsteaprofesoară chimie