Adela Iepure

Adela este Senior Consulting Associate Human Invest și colaborează în cadrul programelor axate pe leadership, coaching și schimbare organizațională. Adela a acumulat o experiență de  peste 17 ani de muncă, din care  9 ani în companii multinaționale din domeniile FMCG și financiar bancar, 3 ani în sectorul ONG și 5 ani în zona de consultanță.

De-a lungul carierei sale, Adela a fost responsabilă de identificarea și evaluarea potențialului și performanței, desenarea de planuri de dezvoltare și succesiune și facilitarea unor experiențe de învățare pentru manageri și executivi, fiind implicată atât în proiecte locale, cât și în alte țări din Europa: Austria, Italia, Germania, Bosnia și Herțegovina. Din 2012, este membru al International Coach Federation, iar din martie 2013 este coach profesionist certificat la nivel ACC – Associate Certified Coach.   

Adela a susținut de-a lungul anilor și alte organizații non-guvernamentale: Voluntari pentru Idei și Proiecte; AIESEC București; Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației; Teach for Romania.