Imaginea Moodle Admin
Acord prelucrare date cu caracter personal
de către Moodle Admin- miercuri, 23 mai 2018, 14:39
 

Bună ziua!
 
Dorim sa va informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, vă intra în vigoare noul Regulament privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (cunoscut sub denumirea de GDPR). Principalul scop al acestui regulament este creșterea nivelului de protecție a datelor personale.

Astfel, pentru a putea primi în continuare informații despre activitățile derulate de noi, precum și materiale despre învățarea prin investigație și alfabetizarea științifică, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa contact@ceae.ro prin care să ne confirmați că sunteți de acord să primiți în continuare informații și materiale.
 
Precizăm că Centrul de Evaluare și Analize Educaționale este operator de date cu caracter personal nr. 0020768/23.05.2018, înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

De asemenea, dorim să vă asigurăm că administrăm în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale colectate; acestea sunt prelucrate cu bună credință și în conformitate cu dispozițiile legale, nefiind transmise către alte persoane/instituții.


Vă mulțumim,

Echipa CEAE