Adriana Niculae

Este coordonator activități în cadrul organizației. Este absolventă a Facultății de Litere a Universității din București, unde a studiat literatura română și franceză. Are un master în didactici ale disciplinelor filologice, obținut la aceeași instituție.

Primul contact cu educația l-a avut în calitate de învățător la școli din mediul rural, iar apoi ca profesor de limba și literatura română. Cei 8 ani petrecuți la catedră i-au întărit convingerea că fiecare copil are un potențial ce trebuie mai întâi descoperit, iar apoi valorificat, pentru a-și putea dezvolta perspective de viitor.

Din 2008 lucrează în sectorul ONG, fiind implicată în derularea de proiecte educaționale adresate profesorilor, dar și în derularea de cursuri de formare pentru adulți și cadre didactice. Din 2011 face parte din echipa de implementare a programului de reformare a predării fizicii. Pasiunea pentru educație a profesorilor implicați, profesionalismul și determinarea acestora, au făcut-o să creadă cu tărie că fiecare profesor poate fi un model pentru elevii săi și un agent de schimbare în educație.