20%

Spune-mi și voi uita, arată-mi și poate îmi voi aduce aminte, implică-mă și voi înțelege!

Confucius

O filozofie de mii de ani este mai actuală decât ar fi crezut poate chiar inițiatorul ei. Pentru că transpune azi o dorință de cele mai multe ori neexprimată a elevilor acestor timpuri. Elevii din ziua de azi nu vor să fie doar receptori sau spectatori în procesul de predare – învățare. Vor să fie implicați în activități, vor să facă singuri experimente, vor să observe și să propună soluții, vor să dezbată, să contribuie la oră etc.

Dar ce faci atunci când infrastructura nu-ți permite o astfel de schimbare radicală a modului în care se predă la clasă? Susții acele proiecte care și-au propus să contribuie la modernizarea sistemului educațional din România.
Facilitățile fiscale permit companiilor efectuarea de sponsorizări către organizațiile non-guvernamentale în cuantum de 20% din impozitul pe profit datorat statului, dar nu mai mult de 5‰ din cifra de afaceri, pe tot parcursul anului.

Nu costă nimic să oferim elevilor posibilitatea de a învăța prin metode moderne, adaptate nevoilor lor de înțelegere. Trebuie doar să te folosești de aceste facilități oferite de instituțiile statului și să oferi copiilor posibilitatea să descopere lumea înconjurătoare, să o înțeleagă, să gândească și să pună sub semnul întrebării ceea ce văd în jurul lor.

Este atât de simplu!

  1. Descărcă contractul nostru de sponsorizare.
  2. Completează-l cu datele companiei și cu suma pe care o poți direcționa către proiectele CEAE, semnează-l și stampilează-l
  3. Trimite-l pe adresa organizației.

Noi îți vom trimite periodic informări cu rezultatele proiectelor și modul în care au fost folosite fondurile.